Corona update

Corona update

Lieve broers en zussen,

Zondag 02 augustus 2020 gaan wij de zondagdiensten hervatten aan de Sandestein 42. Prijst de Heere! Ik zie ernaar uit om elkaar weer te ontmoeten om samen de Heere te loven, prijzen en om van Hem te horen vanuit Zijn Woord.

LET OP: de dienst begint om 10:30 uur i.p.v. 10:00 uur!

Omdat wij de richtlijnen van het RIVM en ons eigen Corona protocol willen naleven zal deze plenaire samenkomst aangepast moeten worden m.b.t. het aantal toegestane mensen, het loopverkeer, in-en uitgangen, zitplaatsen, enz. Details hierover staan in het ingesloten protocol van Calvary Chapel alsook in die van Maatvast. Deze graag aandachtig lezen.

Omdat alles voor ons nieuw en onbekend is, moeten wij v.w.b. de plenaire samenkomsten samen gaan leren hoe hier het beste mee om te gaan. Dit zal van eenieder meedenken, inzet en flexibiliteit vereisen. Jullie zijn hierin een belangrijke schakel.

Omdat het onze eerste samenkomst zal zijn sinds 15 maart jl. willen wij alle kinderen in de eredienst bij ons hebben voor de lofprijs en aanbidding. Daarna zullen de kinderen naar hun lokalen toe gaan.

Ik wil jullie twee dingen vragen om te doen. Het eerste is om deze mail en het ingesloten Corona protocol goed te lezen voordat jullie naar de samenkomst komen. Het tweede is dat jullie bidden voor de Calvary Chapel, voor hoe wij ons in deze bizarre tijden moeten bewegen zonder dat wij afbreuk doen aan het Woord van God en de Grote Opdracht. Bij voorbaat dank!

Tot slot wil ik meedelen dat het naleven van de regels dusdanig belangrijk is, dat er in het begin vanuit Maatvast iemand zal zijn om ons te observeren.

Bij voorbaat dank voor jullie begrip en medewerking!