Casper de Haan

Casper de Haan

Mijn naam is Casper de Haan. Sinds 4 februari 2015 ben ik getrouwd met de beste, mooiste en liefste vrouw van de hele wereld, Amiet. We wonen sinds oktober 2015 in Nieuw-Vennep in een prachtig huis. De Heere heeft ons gezegend met 2 prachtige dochters.

Zolang ik me kan herinneren ga ik al naar de kerk. Ik ben zo’n beetje geboren in de kerk. 15 jaar lang ben ik naar een geweldige gemeente gegaan samen met mijn ouders. In die gemeente heb ik veel geleerd over dienen, heb ik alle Bijbelverhalen meerdere malen gehoord, in die gemeente ben ik tot geloof gekomen. Ik ben God heel erg dankbaar voor die tijd.

Toen ik 15 was besloten mijn ouders om een keer bij Calvary Chapel te gaan kijken. We zijn naar de openingsdienst gegaan op 21 januari 2007 en zijn nooit meer weggegaan. Binnen Calvary Chapel heb ik geleerd het Woord van God meer en dieper te bestuderen. In Calvary Chapel heb ik de kans gekregen om als leider te gaan dienen, op verschillende gebieden. Het is echt geweldig om de Heere te zien werken, in jezelf, maar zeker ook in anderen. Dat is een van de mooiste dingen die ik mag ervaren binnen Calvary Chapel Haarlemmermeer.

Sinds 22-11-2015 heb ik het voorrecht om Assistent Voorganger te zijn van deze prachtige gemeente. Dit betekent praktisch dat ik overal help waar ik kan, dat ik preken geef op de zondag en dat ik onze doordeweekse samenkomst leidt in Nieuw-Vennep. Het betekent vooral dat ik mag zien hoe God aan het werk is in mensen, dat Hij nooit stil zit, God is altijd mensen naar Zijn wil aan het (her)vormen. Het is zo’n geweldige genade die we van Hem hebben ontvangen, het is niet te bevatten.

Spreek me gerust aan op de zondagochtend, ik maak graag een praatje met je!

Penningmeester | boekhouder
Taco Berentschot
Voorganger
Stan Marinussen