Visie voor CCH 2020

Visie voor CCH 2020

Wij gaan vanmorgen niet verder met onze serie Route 66 omdat ik een speciale boodschap heb dat direct aansluit op onze gemeentebijeenkomst hierna. A.s. zondag de 9e pakken wij de serie op en gaan het Bijbelboek Richteren in vogelvlucht behandelen. Maar vanmorgen wil ik iets gaan delen over de missie en de visie van de Calvary Chapel Haarlemmermeer.

 Tegenwoordig word je als organisatie niet serieus genomen tenzij je een duidelijke missie en visie hebt geformuleerd. In de kerkwereld is dat ook zo.

Maar, wij willen als plaatselijke gemeente en als church planting beweging (beweging die kerken sticht) niet allerlei mooie kreten gaan verzinnen. Wij willen puur vanuit de Bijbel het e.e.a. belichten over wat wij geloven dat Gods missie en visie is en dát in een beknopte missie en visie statement zetten.

Nu is het een werk in uitvoering, dus we hebben nog niet precies kunnen formuleren hoe onze missie en visie statement er precies uit gaan zien, maar vanmorgen wil ik wel een aantal sleutel verzen uit de Bijbel belichten die uiteindelijk bepalend zijn voor onze missie en visie als Calvary Chapel.