Eredienst

De eredienst op zondag is eenvoudig en informeel. Wij komen samen om God de Vader en Zijn Zoon, Jezus Christus te eren en te aanbidden in geest en waarheid.

woord voor woord, vers voor vers

Eredienst – God heeft ons rijkelijk gezegend

Wij doen dit door, onder begeleiding van moderne aanbiddingsliederen, tot en over God te zingen. Daarnaast bidden wij tot God en leggen het Woord van God uit op een directe, begrijpelijke, relevante en praktische manier. Dit doen wij boek voor boek, hoofdstuk voor hoofdstuk, vers voor vers. Wij houden momenteel één dienst inclusief zondagsschool voor kinderen in de basisschool leeftijd en crèche.

Er zijn momenteel een aantal series van Bijbelboeken die we op de zondagen behandelen. Alle studies zijn te bekijken, te luisteren en te lezen op deze pagina van onze website. We moedigen je aan om deze studies samen met ons te volgen! God heeft ons namelijk Zijn Woord gegeven als één, eenduidig boek, met Zijn boodschap. Samen gaan we ontdekken Wie God is, wat Hij zegt en hoe wij Jezus kunnen vinden in elk boek van de Bijbel.

Ben je toe aan iets anders? Ben je vermoeid, uitgeput of ben je jouw huidige leven gewoon zat? Ben je op zoek naar (meer) betekenis in je leven? Zo ja, dan nodig ik je uit om in te gaan op Jezus’ uitnodiging: Als de lasten u drukken en u vermoeid raakt, kom dan bij Mij. Ik zal u rust geven. Voeg u naar Mij en wees mijn discipel, want Ik ben vriendelijk en nederig van hart. Bij Mij zult u diepe innerlijke rust vinden. Wat Ik van u vraag is nooit te zwaar en de last die u voor Mij moet dragen, is licht (Mattheüs 11:28-30)’.

Mocht je geen kerkelijk thuis hebben of ben je op zoek naar de mogelijke plek waar God jou hebben wil, dan ben je van harte uitgenodigd om samen met ons, de God van de Bijbel te leren kennen zoals Hij gekend wil worden. God kennen en Hem kenbaar maken. Het is echt genieten!

Als je vragen voor ons hebt of gewoon meer over ons te weten wil komen, neem gerust contact met ons op. Dat kan door onderstaand formulier in te vullen.

Heb je een vraag?

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Naam