Doe mee!

Raak betrokken bij Calvary Chapel. Ontdek op deze pagina op welke manieren dat kan.

Volg de stappen

Vele manieren om te verbinden.

Stap

Kom naar de dienst.

Regelmatige aanwezigheid bij een zondagse of midweekse dienst helpt je om je te gronden in Gods Woord en geeft je de kans om medegelovigen te ontmoeten. Het is ook een kans om je geest, hart en ziel te herijken door middel van aanbidding. Je bent welkom om ook vrienden mee te nemen om het Goede Nieuws van de Bijbel te horen.

Stap

Kom in contact.

Als je nieuw bent en overweegt om Calvary Chapel als je kerkelijk thuis te zien, dan komen we graag in contact met jou. We willen je leren kennen en weten waar je in het geloof staat, zo kunnen we je wegwijs bieden en je helpen om aansluiting te vinden. We doen dit door middel van een introductiecursus.

Stap

Sluit je aan.

Momenteel werken we niet met een lidmaadschap. Wel hebben we een lijst waarop iedereen staat die Calvary Chapel Haarlemmermeer als thuisgemeente ziet. Praktisch betekent dit dat je wordt meegenomen in de communicatie van de gemeente en zo op de hoogte bent van wat er speelt en wat er georganiseerd wordt.

Stap

Deel in fellowship.

We vinden het belangrijk dat jij, als onderdeel van Calvary Chapel Haarlemmermeer, deelneemt aan één van de fellowshipgroepen. Deze wekelijkse ontmoetingen geven je de kans om nieuwee mensen te ontmoeten, samen Gods Woord te bestuderen, antwoorden op je vragen te krijgen en te zien hoe het christelijk leven in alledaagse omstandigheden wordt geleefd.

Stap

Dien God en de gemeente.

Een teken van gezonde geestelijke groei is het verlangen om de Heer te dienen door anderen te dienen. De Bijbel roept ons tot het volgende op: “Laat ieder de anderen dienen met de genadegave zoals hij die ontvangen heeft, als goede beheerders van de veelsoortige genade van God.” (1 Petrus 4:10, HSV). 

Samenkomsten

Eredienst & Fellowship

Locatie

De worship en preek vindt plaats tijdens de eredienst aan de Sandestein 42 in Nieuw-Vennep. De dienst begint om 10:30. Bekijk de routebeschrijving via onderstaande knop.

Je bent welkom

Ben je geen regelmatige bezoeker van Calvary Chapel Haarlemmermeer, maar zou je graag onze dienst willen bijwonen? Bezoek onze eredienst.

Fellowship

Deze wekelijkse ontmoetingen geven je de kans om samen Gods Woord te bestuderen en te zien hoe het christelijk leven in alledaagse omstandigheden wordt geleefd.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Naam