Kim Kiss

Kim Kiss

Kim Kiss

Mijn naam is Kim Kiss, ik ben getrouwd met Peter Kiss en moeder van 4 prachtige kinderen.
Deze 4 kinderen zijn echt een geschenk van God en we genieten van elke dag met hen. Toen wij 17 jaar geleden te horen kregen dat de kans op kinderen krijgen minder dan 1% was kan je begrijpen dat het krijgen van 4 kinderen echt bijzonder is!
Onze oudste dochter komt uit China. Daarna werden wij gezegend met een “biologische” dochter. Ons derde parel, een zoon, hebben wij ook geadopteerd uit China en als laatste werden wij voor de vierde keer gezegend met nog een “biologische” dochter. Wat een zegen!

Wij zijn niet een zoals je noemt “standaard” gezin. Mijn man komt uit Hongarije, we hebben 2 kinderen uit China en 2 blonde kids. Met een buitenlandse oppas in huis zijn wij dan ook een zeer gemêleerd gezin. Ik ben opgegroeid in een christelijk gezin. Ik heb dus van jongs af aan geleerd uit de bijbel. Maar ik heb zelf pas een bewuste keuze gemaakt toen ik voor een jaar in Australië heb gewoond toen ik 17 was. Daar was ik op mijzelf aangewezen en kwam ik tot het besef dat ik een persoonlijke keuze moest maken voor God. Toen ik terug kwam uit Australië heb ik mij laten dopen.

Ik vind het heerlijk om met kinderen te werken en ze te leren over onze God en Vader. Kinderen zijn een kostbaar geschenk van onze God en Vader. Ik ben dan ook heel dankbaar dat ik in onze gemeente, samen met mijn man Peter, de jongere kinderen in de zondagsschool over Hem mag leren.

Zondagsschool
Kees Strijbis
Zondagsschool
Amiet de Haan